Ga naar de inhoud
Entertainment

Niet één, maar twee extra reünieconcerten Acda en de Munnik

Acda en de Munnik Beeld © ANP

Acda en de Munnik geven nog twee extra concerten in de Ziggo Dome in Amsterdam. Thomas Acda (56) en Paul de Munnik (52) geven ook op vrijdag 15 en zaterdag 16 december een show, naast de drie reünieconcerten op 26, 27 en 28 oktober in de Amsterdamse concerthal. De kaartverkoop gaat donderdagochtend van start.

"Na wat belletjes links en rechts hebben we toch nog een paar dagen gevonden in december"

Met de extra concerten wil het muzikale duo tegemoetkomen aan de overweldigende vraag naar kaarten, waardoor veel fans geen ticket konden bemachtigen voor de eerste drie shows. "We zijn het weekend bedolven onder berichten van mensen die geen kaarten meer konden krijgen dus er moest een oplossing worden gevonden", zegt Thomas hierover. "Na wat belletjes links en rechts hebben we toch nog een paar dagen gevonden in december", vult Paul aan. "We hopen op deze manier iedereen blij te kunnen maken die graag bij onze reünie aanwezig wil zijn."

Derde
Lees ook:
Derde concert Acda en de Munnik in mum van tijd uitverkocht

Vorige week kondigden Acda en de Munnik hun terugkeer als duo aan. Het duo ging in 2015 uit elkaar. Naast de aankondiging van de hereniging brachten ze ook een nieuwe single uit genaamd 'Morgen Wordt Fantastisch'.

Uslu
Lees ook:
Uslu 'ziet het probleem' van dure doorverkoop Acda & De Munnik