Ga naar de inhoud
Entertainment

'Meredith Grey keert terug in nieuw seizoen Grey's Anatomy'

Beeld © ABC

Terwijl Nederlandse fans het vertrek van Meredith Grey uit 'Grey's Anatomy' aan het verwerken zijn, is er alweer groots nieuws uit Amerika. Niet alleen is de langstlopende medische dramaserie verlengd met nog een seizoen, ook is de kans groot dat Ellen Pompeo (53) terugkeert als Meredith.

In het negentiende seizoen is er een 'afscheidsaflevering' voor Meredith. Hoewel Ellen voor de finale nog eens in de huid van Meredith kruipt, laat ze onlangs in een interview doorschemeren dat ze nog niet helemaal klaar is met deze rol, ondanks haar vertrek.

Nu gaan er volgens Deadline zelfs geruchten dat de actrice overweegt om terug te keren in het volgende seizoen. Dat heeft te maken met het aanstellen van een andere 'showrunner' voor Grey's Anatomy. 

Ellen
Lees ook:
Ellen Pompeo verlaat Grey's Anatomy: 'Voor altijd dankbaar'

In november 2022 kondigde Ellen Pompeo haar vertrek uit Grey's Anatomy aan. 'Ik ben voor altijd dankbaar en gevleid door de liefde en steun die jullie mij, Meredith Grey en de show negentien seizoenen lang getoond hebben', zei Ellen op Instagram. 'Niks zou mogelijk zijn zonder de beste fans ter wereld. (...) Jullie hebben de rit zo leuk en iconisch gemaakt. Ik hou zielsveel van jullie en waardeer jullie net zo.'

Wordt vervolgd...

Kelly
Lees ook:
Kelly McCreary neemt na negen seizoenen afscheid van Grey's Anatomy