Ga naar de inhoud
Entertainment

Noraly Beyer noemt relatie met Joost Prinsen 'intenser'

Noraly Beyer en Joost Prinsen Beeld © ANP

Noraly Beyer vindt haar relatie met acteur Joost Prinsen (80) 'intenser' dan relaties die zij eerder in haar leven had. Dat vertelde de 76-jarige journalist en oud-nieuwslezeres zaterdag in het NPO-radioprogramma 'Spijkers Met Koppen'.

"Verkering op deze leeftijd is anders"

"Verkering op deze leeftijd is anders, maar toch ook weer niet", aldus Noraly, die twee jaar een lat-relatie met Joost heeft. "De ervaring en de tijd die je al hebt mogen leven, maken een relatie intenser. Je denkt: dat dit mij nog mag overkomen."

Joost
Lees ook:
Joost Prinsen doet niet bescheiden over serie met vriendin Noraly Beyer

De oud-nieuwslezeres hoort vaak dat mensen het zo hartverwarmend vinden dat de twee geliefden elkaar op deze leeftijd gevonden hebben. "Ik heb nooit gedacht: ik ben ouder, dus ik ga een relatie aan want nu kan het nog", aldus Noraly. "Maar het is een geschenk."

Noraly
Lees ook:
Noraly Beyer voelt zich verlegen schoolmeisje door nieuwe liefde

Joost verloor begin 2020 zijn vrouw, na bijna vijftig jaar huwelijk. Joost en Noraly hadden ooit samengewerkt en hij nodigde haar uit voor een kop koffie en later een lunch. De volgende keer dat hij haar uitnodigde voor het eten, vroeg hij haar een tandenborstel mee te nemen.