Ga naar de inhoud
Entertainment

Zinderend seizoen Make Up Your Mind met nieuwe spelelementen in aantocht

Make Up Your Mind Beeld © Rob Jacobs

Vijfentwintig nieuwe bekende Nederlanders zijn de uitdaging aangegaan en hebben zich voor 'Make Up Your Mind' laten transformeren tot dragqueens inclusief hoge hakken, make-up en spectaculaire outfits. Het wordt weer een feest voor oog en oor, vol glitter, glamour én met verrassende nieuwe twists.

Onder leiding van presentator Carlo Boszhard gaan de prachtige Queens de strijd met elkaar aan op het podium. De vijfkoppige drag-vakjury onder leiding van Miss Envy Peru, en wekelijks een wisselend gast-dragjurylid, bepaalt wie er doorgaat naar de volgende ronde en wie er afvalt. Om alle overige deelnemers achter zich te laten, presenteren de Queens zich in de eerste ronde op de catwalk, gaan ze een lipsync-duel aan met de andere Queens, en vertellen ze in de laatste ronde waarom ze moeten winnen in een victory speech. 

Aan de twee panels, onder leiding van teamcaptains Nikkie de Jager en Fred van Leer, de taak om te raden wie-o-wie er schuilgaat achter de wimpers, stiletto’s en pruiken. Welke dragqueen weet met een spetterend optreden de drag-vakjury te overtuigen en gaat er met de winst vandoor?

Derde
Lees ook:
Derde seizoen Make Up Your Mind vanaf 8 april te zien

Naast een wisselend gast-dragjurylid belooft dit seizoen door nieuwe elementen nóg spannender te worden. Nieuw is dat de afvallende deelnemer in de eerste ronde alsnog zijn voorbereide lipsync in de studio mag laten horen. Ook zullen na de tweede ronde twee Queens in de gevarenzone belanden, maar valt er vooralsnog niemand af. De Queens die in de gevarenzone belanden zullen samen op het podium moeten strijden wie door mag naar de laatste ronde. En dus wordt de laatste ronde van iedere aflevering dit seizoen nóg spectaculairder: niet twee, maar drie Queens strijden in deze uitzinnige ronde om die felbegeerde plek in de zinderende finale.  

Make Up Your Mind is weer te zien vanaf zaterdag 8 april om 20:00 uur bij RTL 4.

Eerste spectaculaire beelden nieuw seizoen Make Up Your Mind

00:31
Luuk
Lees ook:
Luuk Ikink sloeg deelname Make Up Your Mind af