Ga naar de inhoud
Entertainment

Selma Omari in tranen om eigen harde aanpak in De Verraders: 'Komt door pestverleden'

Selma Omari in De Verraders Beeld © RTL

In een nieuwe aflevering van 'De Verraders' vloeien er opnieuw tranen. Maar deze keer is het wel erg heftig. Selma Omari (28) gaat er met tien kanonschoten in tijdens de Ronde Tafel en dat zorgt voor een emotionele afloop, ook voor Selma zelf.

"Maar ik moet niet vergeten dat ik daardoor heel overdreven en intens op andere mensen kan overkomen"

Al de hele dag probeert Selma Omari de anderen ervan te overtuigen om Noël van Kleef te verbannen. Ze is erg zeker van haar zaak. "Zij is sowieso een Verrader", vertelt ze aan iedereen die het horen wil. Als Noël eraan komt lopen, draait Selma er niet omheen. "Je staat wel op mijn lijstje. Ik ben gewoon eerlijk."

Noël vindt het jammer dat er getwijfeld wordt aan haar rol als Getrouwe. "Aan de Ronde Tafel ga je zien dat je fout zit." Noël geeft aan dat ze veel te zenuwachtig zou zijn als ze een Verrader zou zijn. Selma is niet overtuigd: "Ik ga vol op jou!" Dat raakt Noël enorm. In haar biecht biggelen de tranen over haar wangen. "Ik weet dat het een spel is en dat je mensen naar huis moet stemmen. Het is niet persoonlijk, maar toch schrik ik dan wel hoe hard het spel opeens is."

Renze
Lees ook:
Renze Klamer gaat show van de makers van De Verraders presenteren

Waar Noël bang voor is, wordt werkelijkheid. Selma trekt fel ten strijde tijdens de Ronde Tafel. Dat zien ook de andere kandidaten. "Wat er dan gebeurt is oprecht een slagveld. Selma gaat er met drie salto's achteruit keihard in. Wat heftig. Selma kent geen rust", zegt Jessie Maya. Noël kan haar tranen niet bedwingen tijdens de ceremonie.

Selma weet ondanks Noëls tranen veel mensen te overtuigen en ze gaan massaal op de actrice. Zij moet haar rol bekendmaken. "Vergeet je menselijkheid niet. Ik ben een Getrouwe", zegt Noël. En dat tot grote shock van de kandidaten, maar vooral bij veroorzaker Selma. "Ik vind het wel kut. Ik vind het niet leuk. Het heeft me wat kleiner gemaakt", zegt ze na afloop van de Ronde Tafel.

Aan Verrader Katinka vertelt Selma waarom ze op Noël heeft gestemd. "Ze stemde altijd mee in wat het belang van de Getrouwen-groep was en daar heb ik haar op afgerekend. Dat was een van mijn argumenten." 

Ferri
Lees ook:
Ferri Somogyi breekt in De Verraders en moet terugdenken aan overleden broer

Selma zit er zichtbaar mee. In haar biecht barst ze in tranen uit. "Het is echt een ontlading gewoon. Als ik het oneens ben met iets, ga ik daar heel vurig in. Dan sta ik ergens voor", vertelt Selma.

Ze weet ook wel waar dat vandaan komt. "Dat komt misschien door een pestverleden, dat ik niet voor mezelf durfde op te komen en dat ik dat nu ineens heel veel doe. Maar ik moet niet vergeten dat ik daardoor heel overdreven en intens op andere mensen kan overkomen. Waaronder bijvoorbeeld een Noël, waar ik echt heel veel spijt van heb." 

De Verraders zijn weer een ronde verder. Of dat een volgende keer ook lukt, zie je elke vrijdag om 20.00 uur bij RTL 4.

Er vloeien veel tranen na de verbanning: 'Veel spijt van'

04:05