Ga naar de inhoud
Entertainment

Selena Gomez vraagt fans te stoppen met bedreigen Hailey Bieber

Beeld © Getty Images

Selena Gomez (30) heeft op haar Instagram een bijzondere oproep geplaatst. Ze roept haar volgers namelijk op om Hailey Bieber (26), de vrouw van haar ex Justin Bieber (29), niet meer te bedreigen. De actrice wil dat alle onlinehaat richting Hailey stopt.

"Ik wil echt dat dit ophoudt"

'Hailey Bieber heeft mij laten weten dat ze doodsbedreigingen heeft ontvangen en online hatelijke negativiteit ervaart', schrijft Selena vrijdag in haar Story. 'Dit is niet waar ik voor sta. Niemand zou gehaat of gepest moeten worden. Ik heb altijd gelobbyd voor vriendelijkheid en ik wil echt dat dit ophoudt.'

Selena
Lees ook:
Selena Gomez na recordaantal volgers: 'Wil jullie allemaal knuffelen'

De bedreigingen zouden mogelijk te maken kunnen hebben met de relatie die Selena en Justin eerder hadden en waar Hailey zich volgens boze tongen in gemengd zou hebben. Nadat Justin het in maart 2018 na jaren daten had uitgemaakt met Selena, kreeg hij niet veel later een relatie met Hailey. In september van dat jaar trouwden de twee al. Door sommigen werd beweerd dat de zanger en het model elkaar al langer dateten, ook al tijdens de relatie van hem en Selena. Volgens Hailey was dit niet zo.

Selena
Lees ook:
Selena Gomez neemt pauze van social media na oplaaien vete met Hailey Bieber en Kylie Jenner