Ga naar de inhoud
Entertainment

Jan Jaap van der Wal vindt het leuk dat zoon Vlaams accent heeft

Jan Jaap van der Wal Beeld © ANP

Jan Jaap van der Wal (43) vindt het leuk dat zijn zoontje van vijf een Vlaams accent ontwikkelt. Dat vertelt hij woensdagavond in 'De Avondshow met Arjen Lubach'.

"Mijn vrouw probeert het nog wel Hollandser te krijgen. Maar ik vind het wel leuk"

Jan Jaap van der Wal woont al jaren in België met zijn vrouw Eva Duijvestein. Daardoor praat zijn zoontje steeds meer als een Vlaming. "Ik vind het wel schattig", aldus de cabaretier. "Mijn vrouw probeert het nog wel Hollandser te krijgen. Maar ik vind het wel leuk."

Relatie
Lees ook:
Relatie Jan Jaap van der Wal voelt na 18 jaar 'nog fris'

De komiek is in Nederland nog steeds teamcaptain van het programma Dit Was Het Nieuws en heeft in België zijn eigen zondagshow. "Het opwarmen van het publiek is lastiger dan in Nederland", aldus de grappenmaker. "Dan zeg ik van tevoren: zijn er nog vragen? En dan volgen er zeven minuten stilte. Na afloop vragen mensen wel dingen. Maar als het moet, doen ze het niet. Vlamingen zijn iets meer bescheiden, Nederland is wat mondiger."

Jan
Lees ook:
Jan Jaap van der Wal van Twitter af door dreigementen

Het koppel is bijna twintig jaar samen. Afgelopen jaar vertelde Jan Jaap in het radioprogramma van Mischa Blok dat het 'nog helemaal niet zo lang voelt. Het voelt alsof het nog maar een week oud is, heel fris'.