Ga naar de inhoud
Entertainment

Buddy Vedder wil ondanks jarenlange relatie niet trouwen met vriendin

Buddy Vedder Beeld © Instagram @buddyvedder

Als Buddy Vedder (28) niet aan het presenteren, acteren of zingen is, dan is hij samen met zijn grote liefde Ginny Pauw. Het koppeltje is inmiddels zes jaar bij elkaar en wonen samen in Haarlem. Hoewel het tweetal dol is op elkaar, ziet Buddy het niet zitten om op één knie te gaan. Dat vertelt hij aan 'De Telegraaf'.

"Er zijn genoeg andere mensen die dat gezellig vinden, maar voor ons is het geen optie"

Buddy en Ginny leren elkaar in 2017 kennen als de presentator meedoet aan het RTL-programma Dance, Dance, Dance. Ginny is een van de danseressen en zodra Buddy haar ziet weet hij meteen: dit is de vrouw van mijn leven. Hoewel Ginny hem ook 'schattig' vindt, loopt het aanvankelijk uit op niets. Ondanks dat blijven ze wel contact houden. De aanhouder wint, zullen we maar zeggen, want een jaar later is het dik aan.

Buddy
Lees ook:
Buddy Vedder voelt druk na vroeg succes: 'Wil liever voor mezelf zijn'

Fast Forward naar het heden, waar het koppeltje nog altijd even verliefd is. Toch zien ze hun relatie niet als iets vanzelfsprekend. Het is namelijk hard werken en het stel moet echt tijd voor elkaar vrijmaken. "De ene keer, als je bijvoorbeeld wat drukker bent met werk, gaat dat wat moeilijker. Maar gelukkig zijn er ook momenten, zoals in de zomer, dat je voor een langere periode van elkaar kunt genieten", legt Buddy uit.

Een goede basis is volgens de presentator het allerbelangrijkste. "Dat je heel veel van elkaar houdt. En dat doen we. Daarnaast geven we elkaar veel ruimte om te groeien in ons werk. We zijn nu nog jong en kunnen de dingen doen die we willen doen. Dat gunnen we elkaar."

Buddy
Lees ook:
Buddy Vedder vervangt Danny de Munk in I Can See Your Voice

Na zoveel jaar samen lijkt trouwen een logische volgende stap, maar daar moet het stel niets van weten. "Trouwen vinden we allebei helemaal niets. Er zijn genoeg andere mensen die dat gezellig vinden, maar voor ons is het geen optie", aldus Buddy. "We weten dat we van elkaar houden, dat is het belangrijkst. Misschien is het mooi om dat op een dag tegenover elkaar uit te spreken, maar daar hebben we nu nog geen behoefte aan."

Buddy
Lees ook:
Buddy Vedder pakt hoofdrol in musical over Willem van Oranje