Ga naar de inhoud
Entertainment

Johan Derksen hoort al weken niks van John de Mol: 'Geen idee wat ik misdaan heb'

John de Mol en Johan Derksen Beeld © ANP

Johan Derksen (74) laat aan tafel bij 'Vandaag Inside' meer dan eens blijken dat hij John de Mol (67) maar wat graag dienstbaar is. De Talpa-baas is de afgelopen weken echter opvallend stil richting De Snor, geeft Johan woensdagavond te kennen in de uitzending.

"Terwijl ik de hele familie verdedigd heb"

In een gesprek over de pr-adviseurs van koning Willem-Alexander, legt Johan plotseling de focus op John. "Dat zou John de Mol eigenlijk ook moeten hebben, goede adviseurs", zegt hij, waarin de verwijzing naar het miljoenensalaris waarover met de VI-mannen onderhandeld wordt overduidelijk is. "Maar dat ben jij toch?" reageert Wilfred Genee. "Nou, hij doet de laatste weken helemaal geen beroep meer op mij", reageert Johan. 

Angela
Lees ook:
Angela de Jong en Johan Derksen verbaal op de vuist in Vandaag Inside

Waarom John het contact afhoudt, weet Johan niet. "Ik heb geen idee wat ik misdaan heb." Wilfred vindt het maar 'raar'. "Terwijl ik de hele familie verdedigd heb", voegt De Snor er zelf nog aan toe. "Ja, dat kun je wel stellen. Je bent er tot zó ver in gegaan, dus daar kan het niet aan gelegen hebben", lacht Wilfred. "Ja, ik hoop het bij de contracten dadelijk terug te zien", besluit Johan. 

Opvallend:
Lees ook:
Opvallend: Johan Derksen uit kritiek op John de Mol

Johan liet zich onlangs in RTL Boulevard uit over de stroef lopende onderhandelingen met Talpa: 

Wilfred Genee onderhandelt voor VI-trio: 'John de Mol haat hem denk ik'

02:31