Ga naar de inhoud
Entertainment

Vanessa Hudgens terug naar Filipijnse roots in eigen docu

Vanessa Hudgens Beeld © ANP

Vanessa Hudgens (34) duikt voor een nieuwe documentaire in haar eigen familiegeschiedenis, meldt 'The Hollywood Reporter'. Voor de nog naamloze film reist de Amerikaanse actrice af naar de Filipijnen, het land waar haar moeder geboren is.

"Ons verhaal is heel herkenbaar voor veel vrouwen overal ter wereld"

De opnames beginnen later deze maand in Palawan en Manilla, de hoofdstad van de eilandengroep. Vanessa, bekend van films als High School Musical en The Princess Switch, gaat samen met haar moeder en zusje op reis. Haar moeder Gina Guangco verliet de Filipijnen op 25-jarige leeftijd en streek toen neer in de Verenigde Staten.

Vanessa
lees ook:
Vanessa Hudgens bevestigt verloving met Cole Tucker

"Ons verhaal is heel herkenbaar voor veel vrouwen overal ter wereld", zegt de actrice in een verklaring. "Hoe meer we kunnen delen, hoe meer we elkaar kunnen steunen."

Nostalgie:
lees ook:
Nostalgie: Vanessa Hudgens keert terug naar High School Musical

Regisseur Paul Soriano verheugt zich er ook op om het familieverhaal van Vanessa in beeld te brengen. "Het is inspirerend om te laten zien dat met alles wat zij in het leven heeft bereikt, ze haar Filipijnse roots wil ontdekken en een eerbetoon wil brengen aan het vaderland van haar moeder."