Ga naar de inhoud
Entertainment

Acteur Dylan Sprouse verloofd met Victoria's Secret-model

Dylan Sprouse Beeld © Getty Images

Disney-ster Dylan Sprouse (30) is na een relatie van vijf jaar eindelijk verloofd met zijn grote liefde, Victoria's Secret-model Barbara Palvin (29). Een anonieme bron vertelt 'Entertainment Tonight' dat het supermodel is gespot met een flinke diamanten ring om haar linkerringvinger.

"Ze kunnen niet wachten om samen aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen"

Tijdens het Mammoth Film Festival werd Barbara gespot met de joekel van een diamant. Volgens de bron zou Dylan op zijn knieën zijn gegaan voor het supermodel en Barbara zou 'zo blij' zijn met deze mijlpaal. "Ze zijn altijd erg verliefd op elkaar en onafscheidelijk, maar ze zijn nu nog gelukkiger dan normaal. Ze kunnen niet wachten om samen aan dit nieuwe hoofdstuk te beginnen." De verloving is nog niet publiekelijk bevestigd door het stel. 

Deze
Lees ook:
Deze film met Dylan Sprouse in de hoofdrol wil je zien

Dylan en Barbara zijn al sinds juni 2018 aan het daten. De twee leerden elkaar het jaar daarvoor, in 2017, op een feestje kennen. Hoewel Dylan na dit feestje haar een privéberichtje stuurde op Instagram duurde het zes maanden voor Barbara hierop besloot te reageren, vertelde hij eerder aan W Magazine. Gelukkig volgde er hierna snel een date en was het volgens het supermodel meteen raak tussen hen. 

Selena
Lees ook:
Selena Gomez baalt van filmkus met Dylan Sprouse