Ga naar de inhoud
Entertainment

Mariah Carey is grootste liefde Nick Cannon ooit: 'Ze is een gift van God'

Beeld © ANP

Nick Cannon (42) heeft nog altijd veel liefde voor Mariah Carey (53), met wie hij ook twee kinderen heeft. In de YouTube-show 'The Shade Room' zegt de presentator zelfs dat de zangeres de liefde van zijn leven is. "Daar heb ik het altijd over, dan gaat het viral en worden haar fans boos op me", aldus Nick, die inmiddels twaalf kinderen heeft bij meerdere vrouwen.

"Toen ik ontdekte hoe bijzonder ze was, dacht ik: die vrouw is geen mens"

In het interview zegt Nick dat hij foto's van Mariah aan zijn muur had hangen toen hij twaalf jaar oud was. "En dat wordt dan mijn vrouw", zegt hij. "Ze is altijd vrolijk, helpt anderen altijd. Toen ik ontdekte hoe bijzonder ze was, dacht ik: die vrouw is geen mens. Ze is een gift van God."

Nick
lees ook:
Nick Cannon denkt nog niet klaar te zijn met kinderen verwekken

Zijn relatie met Mariah noemt Nick 'een sprookje'. Ook heeft hij vrede met de breuk tussen hen. "Als we nu opnieuw zouden beginnen zou het niet hetzelfde zijn als vroeger, omdat ik het verkloot heb." Maar als hij de kans kreeg om weer net zo'n relatie met de zangeres te hebben als voorheen, is hij daar zeker voor in. "Dan ben ik er", zegt hij.

Nick
lees ook:
Nick Cannon weet niet hoeveel kinderen hij nog gaat krijgen

De twee hebben samen een tweeling, de 11-jarige Monroe en Moroccan. In 2014 maakten zij bekend uit elkaar te gaan, alhoewel de scheiding pas in 2016 rond was. In 2008 stapten zij in het huwelijksbootje.