Ga naar de inhoud
Entertainment

Kijkers gruwelen van graftombe-kamer in Bed & Breakfast

Bed & Breakfast Beeld © Omroep Max/screenshot Bed & Breakfast 20 maart 2023

In de aflevering van 'Bed & Breakfast' van gisteravond komt onder andere de B&B van Diana en Louise voorbij. De vrouwen hebben het pand met veel smaak ingericht. Desondanks kan hun B&B de kijkers niet echt bekoren. En dat heeft allemaal te maken met een nogal bijzondere slaapkamer in de kelder.

"Hier ga je niet slapen, hier word je bijgezet"

Als Natasja en Gerard in de B&B van de dames arriveren, krijgen ze meteen hun slaapkamer te zien. "Het is een bijzondere slaapkamer", hint Louise al. "Hij heet 'Het Gewelf'." De kamer blijkt in een tunnelvormige kelder te zitten. Gerard is meteen dolenthousiast: "Wauw, dit is gaaf. Dit is echt heel leuk." Ook Natasja ziet het slapen wel zitten. "Ja, het is echt heel mooi", complimenteert ze de vrouwen.

Kijkers
Lees ook:
Kijkers vallen over 'mierenneukerig' stel in Bed & Breakfast: 'Een bonkerig kussen?'

Natasja merkt op dat het bed in de kamer ook ontzettend lekker ligt en dat het ondanks de vorm van de slaapkamer niet benauwd voelt. "Dat had ik wel verwacht." Wel merkt ze op dat de dekens een beetje klammig zijn, maar dat heeft volgens haar te maken met het feit dat ze in een kelder slapen.

De eindconclusie van het stel is ontzettend positief, maar op Twitter regent het andere reacties. Mensen vinden dat de kamer verdacht veel weg heeft van een MRI-scan óf een graftombe.

Bron: RTL Boulevard