Ga naar de inhoud
Entertainment

Hélène Hendriks neemt De Oranjezomer over van Wilfred Genee

Hélene Hendriks Beeld © ANP

Hélène Hendriks (42) zit komende zomer niet om werk verlegen. De presentatrice, die eind april haar laatste 'HLF8'-uitzending presenteert, neemt het stokje van Wilfred Genee (55) over bij 'De Oranjezomer'. Dit meldt 'Showbizznetwork'.

Van 3 juli tot en met 11 augustus bespreekt Hélène dagelijks om 21.30 uur op SBS6 het laatste sportnieuws in de talkshow met onder anderen Robert Doornbos, Merel Ek, Jan Mulder en Estavana Polman. Gespreksstof genoeg met de Formule 1, de Tour de France, het WK Vrouwenvoetbal en Wimbledon in de zomer van 2023.

"We zijn nog bezig met de naam en wat we inhoudelijk gaan doen", laat Hélène aan RTL Boulevard weten. "Dat er iets komt en dat we ver zijn met de gesprekken is zeker."

Gast
Lees ook:
Gast De Oranjezomer getrouwd na historisch aanzoek op tv

Kijkers van De Oranjezomer moeten het na twee seizoenen dus zonder Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp doen. Vandaag Inside heeft dan een zomerstop.

Hélène heeft overigens al ervaring opgedaan als presentatrice van De Oranjezomer. In de laatste week van het vorige seizoen viel zij in voor Wilfred. Met succes. Onder haar presentatie behaalde de talkshow een kijkcijferrecord van 891.000 kijkers. 

Hélène
Lees ook:
Hélène Hendriks baalt van stoppen HLF8: 'Superklote'

Talpa maakt onlangs bekend de stekker uit HLF8 te trekken, waardoor er ook in de agenda van Hélène wat gaten vallen.

Angela zag einde HLF8 aankomen: 'Was trekken aan een dood paard'

04:24