Ga naar de inhoud
Entertainment

Emotionele Jessie J eert ongeboren zoontje: 'Kan niet wachten'

Jessie J Beeld © Getty Images

Jessie J (34) moet nog bevallen van haar eerste kindje, maar ze is nu al blij dat de ongeboren koter 'naar haar toe is gekomen'. Dat zegt de zangeres in een emotioneel bericht op social media.

"Bedankt dat je me de meest bijzondere ervaring tot nu toe hebt geschonken"

Jessie J bedankt haar toekomstige kind 'voor het vertrouwen' dat haar lichaam de baby kan beschermen. 'Bedankt dat je me de meest bijzondere ervaring tot nu toe hebt geschonken en met de belangrijkste rol die ik ooit in mijn hele leven zal spelen', vervolgt de 'Price Tag'-zangeres.

Zangeres
lees ook:
Zangeres Jessie J in verwachting van een jongetje

De zangeres houdt nu al zoveel van haar nog ongeboren zoontje, dat ze bijna niet kan geloven dat het echt is. 'Ik ben voor altijd van jou, mijn zoon', gaat ze door. 'Ik kan niet wachten om je te ontmoeten.'

Ook schrijft ze over de vader van haar baby, Max Pham Nguyen. 'Hij is de geduldigste, rustigste en knapste man. Je gaat van hem houden als je hem ontmoet.'

Zangeres
lees ook:
Zangeres Jessie J is zwanger: 'Blij en tegelijkertijd doodsbang'

Jessie J kondigde in januari haar zwangerschap aan. 'Ik ben zo blij en tegelijkertijd doodsbang om dit eindelijk met jullie te delen', schreef Jessie bij een video waarin ze onder meer de positieve zwangerschapstest toonde.

De angst ontstond door een eerdere miskraam. Ook vertelde de zangeres later over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ze bleef echter altijd volhouden dat ze ooit moeder zou worden. "Ik geloof in wonderen."