Ga naar de inhoud
Entertainment

Toni Collette: 'Intimiteitscoaches maken me júist angstig'

Beeld © ANP

Toni Collette (50) is geen fan van intimiteitscoaches op de sets van haar films. De Australische actrice heeft de mensen die ervoor moeten zorgen dat acteurs op hun gemak zijn tijdens intieme scènes, zelfs meermaals weggestuurd, vertelt ze in 'The Times'.

"Ik heb de mensen met wie ik werkte altijd erg vertrouwd en heb mij op mijn gemak gevoeld"

"Het voelde gewoon alsof die mensen die werden binnengehaald om mij me meer op mijn gemak te laten voelen, me eigenlijk angstiger maakten. Ze hielpen niet, dus heb ik ze gevraagd te vertrekken", vertelt Toni, die zich zonder de intimiteitscoaches altijd prima gered zegt te hebben. "Ik heb de mensen met wie ik werkte altijd erg vertrouwd en heb mij op mijn gemak gevoeld."

GTST-acteurs
Lees ook:
GTST-acteurs geholpen door intimiteitscoach voor misbruikscène

Ze erkent dat ze daarbij geluk gehad heeft. "Ik heb het geluk gehad dat ik maar met een paar klootzakken heb gewerkt in de tientallen jaren dat ik erin geslaagd ben om geld te verdienen in deze business."

Sinds een aantal jaren zijn intimiteitscoaches vaste prik op sets van films en series. Veel acteurs en actrices zijn wel blij met hun aanwezigheid. Zo zei Kate Winslet onlangs dat ze ze er graag bij gehad had toen ze jonger was.

Bron: ANP/RTL Boulevard