Ga naar de inhoud
Entertainment

Liam Payne onder de indruk van docu Louis Tomlinson

Liam Payne en Louis Tomlinson Beeld © Getty Images

Liam Payne (29) heeft op Instagram zijn bewondering uitgesproken voor zijn vroegere One Direction-maatje Louis Tomlinson (31). Dat doet de Brit na het bijwonen van de première van de documentaire 'All Of Those Voices' over de zanger.

"Je was al mijn vriend en broer, maar nu ik door een raampje in je ziel heb kunnen kijken, is het respect dat ik voor je heb alleen maar groter geworden"

'Gisteravond de wereld door jouw ogen zien was het mooiste wat ik heb meegemaakt', schrijft Liam bij een foto van hem en Louis. Hij zegt nu nog veel meer tegen zijn vriend op te kijken dan voorheen. 'Je was al mijn vriend en broer, maar nu ik door een raampje in je ziel heb kunnen kijken, is het respect dat ik voor je heb alleen maar groter geworden.'

Liam
Lees ook:
Liam Payne over One Direction-reünie: 'Hoe eerder, hoe beter'

Liam schrijft ook nog dat hij er spijt van heeft dat hij niet altijd een goede vriend voor Louis is geweest. Hij zegt zich daarvoor te schamen, maar belooft het goed te maken. Liam eindigt zijn post met complimenten voor de manier waarop Louis zich na iedere tegenslag weer terugvecht. 'Ik ben zo dankbaar dat ik je in mijn leven heb. Ik voel me zo gelukkig en ik weet dat je dit weet, maar je maakte deel uit van een kleine groep mensen die letterlijk mijn leven hebben gered; je hebt me uit de duisternis gesleept.'

Liam
Lees ook:
Liam Payne en verloofde Maya Henry uit elkaar

Louis bedankt Liam op Twitter en schrijft blij te zijn met hun vriendschap. De twee kennen elkaar sinds 2010 toen One Direction werd opgericht. Nadat de band een aantal jaar grote successen had gevierd, werd in augustus 2015 bekend dat de leden voor minstens een jaar hun eigen weg zouden gaan.

Harry
Bekijk ook:
Harry Styles bedankt zijn One Direction-collega’s voor winst bij de Brit Awards