Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke Elsinga moest wennen aan humor vriend: ‘Ik ben grappiger’

Marieke Elsinga Beeld © ANP

Marieke Elsinga (36) is al een tijd dolgelukkig met haar vriend Sander. Samen zijn ze de trotse ouders van hun eerste kindje genaamd Jip. Hoewel de presentatrice de kwaliteiten van Sander kan waarderen, is het niet onwaarschijnlijk dat ze stiekem hoopt dat Jip haar humor krijgt. Zij is namelijk veel grappiger, meent ze tijdens een interview met 'Mezza'.

"Ik kan eigenlijk niet precies zeggen wat Sanders humor is”

Marieke is helemaal hoteldebotel op haar vriend. Ze vertelt dat ze hem knap vindt en dat hij 'lieve ogen' heeft. Ook is hij volgens de presentatrice slim en bereisd, maar van zijn humor is ze niet zo’n fan. "Moest wel even wennen aan zijn humor", geeft ze toe. "Ik ben grappiger dan hij. Wat ad remmer, harder ook denk ik. Ik kan eigenlijk niet precies zeggen wat Sanders humor is." Gelukkig kunnen de twee tortelduifjes daar juist om lachen en is het nu een running gag geworden in hun relatie.

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga kijkt met goed gevoel terug op eerste werkweek na verlof

Hoewel de presentatrice zich geen leven zonder Sander meer kan voorstellen, was het bij hun eerste ontmoeting niet gelijk raak. Ze stelt dat ze 'langzaam verliefd' is geworden op hem. "Dat werkt blijkbaar heel goed voor mij." Hetzelfde geldt voor haar kindje. "Vanaf het eerste moment wist ik dat ik voor hem door het vuur zou gaan en mijn leven voor hem zou geven. Maar Sander was meteen verliefd op hem. Dat had ik óók wel zo willen ervaren. Maar er langzaam ingroeien is meer mijn manier."

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga benieuwd naar reacties publiek op Alles Is Muziek

Marieke Elsinga voor eerste werkdag Qmusic verbannen naar de logeerkamer

01:03