Ga naar de inhoud
Entertainment

Roxeanne Hazes geniet na roerige periode van welverdiende vakantie met gezin

Roxeanne Hazes Beeld © Instagram @roxeannehazes

Roxeanne Hazes (30) geniet op dit moment van een welverdiende vakantie op Tenerife. Samen met haar gezinnetje vertoeft ze op het zonovergoten eiland.

"Los genietos"

Op Instagram deelt de zangeres heerlijke foto's van haar familievakantie. 'Los genietos', schrijft ze erbij. Op de kiekjes zien we het hele gezin genieten van de zee en de vele terrasjes die het eiland rijk is. Het bericht wordt onder anderen geliket door haar (ex-)schoonzus Monique Westenberg. Terwijl Roxeanne geniet van de zon, is de rest van haar familie volop bezig met de concertreeks Holland Zingt Hazes, waar Rox dit jaar dus niet bij is. 

Roxeanne
Lees ook:
Roxeanne Hazes meest populaire Hazes: 'Voelt medelijden'

Roxeanne komt uit een roerige periode. Onlangs was ze met haar moeder Rachel verwikkeld in een erfeniszaak. Ze liet toen al weten dat het haar mentaal allemaal zwaar valt en dat ze daarom niet aanwezig zal zijn bij de rechtszaak. "Dat zou weer twee stappen achteruit betekenen, juist nu ik het gevoel heb een stap vooruit te hebben gedaan", liet ze door haar advocaat voorlezen in de rechtszaal. Dus een vakantie heeft Rox wel verdiend! 

'We
Lees ook:
'We gaan Roxeanne, Rachel en André voorlopig niet samen zien'