Ga naar de inhoud
Entertainment

Quentin Tarantino bezig met voorbereiding van 'laatste film'

Quentin Tarantino (59) is momenteel bezig met de voorbereidingen van wat mogelijk zijn laatste film wordt. Volgens 'The Hollywood Reporter' werkt de beroemde regisseur aan een film met de naam 'The Movie Critic', waarvan de opnames in de herfst van start moeten gaan.

Tarantino heeft meerdere keren gezegd dat hij wil stoppen na zijn tiende film. Hoewel de filmmaker technisch gezien nu al op tien films staat, beschouwt hij de twee Kill Bill-films als één film. The Movie Critic zou dus de tiende film zijn van de regisseur, die eerder verantwoordelijk was voor films als Reservoir Dogs, Pulp Fiction en Django Unchained.

Quentin
Lees ook:
Quentin Tarantino komt in april naar Carré

Verdere details over de film, waaronder de studio die de film uitbrengt, zijn nog niet bekend. Maar volgens bronnen van The Hollywood Reporter speelt The Movie Critic in de jaren 70 en heeft een vrouw de hoofdrol. Het vakblad schrijft dat de film mogelijk over filmcriticus Pauline Kael gaat. Kael wordt gezien als een van de invloedrijkste filmcritici van haar tijd.

Quentin
Lees ook:
Quentin Tarantino start eigen podcast over oude films

Brad Pitt en Margot Robbie, op dit moment samen te zien in bioscoopfilm Babylon, speelden eerder beiden in Tarantino's Once Upon A Time... in Hollywood. Onze entertainmentdeskundige Eric de Munck sprak hen onlangs over hun nieuwste samenwerking:

Brad Pitt en Margot Robbie vergelijken acteren met werken op bouwplaats: 'Net zo vaak in een DIXI'

03:42