Ga naar de inhoud
Entertainment

André Hazes en Monique zijn friends with benefits: 'Op maandagen kom ik niet aan rust toe'

André Hazes Monique Westenberg Beeld © ANP

André Hazes (29) geeft duidelijkheid over zijn relatie met Monique Westenberg (45). Ze zijn namelijk 'friends with benefits'.

"De manier waarop we het doen werkt gewoon heel goed"

André hangt in De 538 Middagshow aan de lijn bij Frank Dane. De dj vraagt André hoe hij zijn verslaving onder controle houdt. "Ik denk voornamelijk door hoe goed ik me voel en hoe goed mijn band is met m'n kind en de mensen van wie ik hou. Dat is mijn allergrootste drijfveer."

André
Lees ook:
André Hazes kust Monique Westenberg: 'Mijn hart ligt voor altijd bij jou'

Er wordt hem dan ook gevraagd hoe het nu zit met Monique nadat hij dit weekend een foto op Instagram plaatst waarop de twee volmondig staan te zoenen. Veel mensen denken dat de twee weer een relatie hebben. "Dat wordt er heel erg van gemaakt", vertelt André. "Het klinkt misschien heel raar, maar wij hebben een vorm gevonden die voor ons goed werkt. De manier waarop we het doen werkt gewoon heel goed."

Mijlpaal
Lees ook:
Mijlpaal André Hazes: al anderhalf jaar geen drank of drugs

Frank Dane noemt deze vorm friends with benefits. "Ja, die zijn er wel", reageert André op de benefits. "De maandagen dat ik hier slaap, kom ik niet aan rust toe", onthult hij. Bekijk de beelden hieronder.

André Hazes geniet van 'friends with benefits'-vorm met Monique Westenberg

00:54