Ga naar de inhoud
Entertainment

Dochter Kody reageert met afschuw op zijn bekentenis in Sister Wives

YouTube-kanaal Gwendlyn Brown @gwendlyn Beeld © Screenshot YouTube-kanaal Gwendlyn Brown @gwendlyn

Gwendlyn Brown (21), de dochter van Kody (54) en Christine (50) uit 'Sister Wives', neemt in haar meest recente YouTube-video geen blad voor de mond. Als ze een scène voorzij ziet komen waarin haar vader een nogal ongelukkige uitspraak doet, haalt ze fel naar hem uit en noemt ze hem zelfs een ‘lafaard’.

"Wat moet ze doen? In een hoekje gaan zitten en haar haren vlechten?"

Voor haar YouTube-serie kijkt Gwendlyn alle afleveringen van Sister Wives terug. In één van de afleveringen is te zien hoe Kody toegeeft dat hij tijdens zijn huwelijk 'een beetje laf' is geweest. "Misschien had ik haar wel moeten vertellen dat ik haar niet leuk vond, maar ik wilde gewoon niet opgeven."

Sister
Lees ook:
Sister Wives-dochter Gwendlyn ziet halfzus en -broer niet meer

Gwendlyn kan haar oren niet geloven. "Ik vind het nog veel laffer om in een relatie te blijven met iemand voor wie je geen gevoelens hebt, dan om weg te gaan", haalt ze naar hem uit. Als Kody niet veel later in de aflevering aangeeft dat hij het niet leuk vindt dat Christine laat zien dat ze onafhankelijk is, valt haar mond helemaal open. "Wat zou ze anders moeten doen als ze niet onafhankelijk zou zijn? Hij heeft drie andere vrouwen. Wat moet ze doen? In een hoekje gaan zitten en haar haren vlechten?"

Dochter
Lees ook:
Dochter Kody Brown maakt hem af: 'Hij is zó manipulatief!'

In de video behandelt Gwendlyn tenslotte ook nog een reactie van een kijker, die haar vader een 'ontzettende vrouwenhater' noemt. "Ik ben ontzettend blij dat ik deze eigenschap niet van hem heb geërfd, want dat zou echt naar zijn", legt Gwendlyn uit. "Ik denk dat het door zijn opvoeding heel lastig is om van die ouderwetse denkbeelden af te komen. Maar dat is natuurlijk geen excuus. Je kunt altijd nog jezelf nieuwe dingen aanleren. Maar mijn vader houdt gewoon vast aan meningen en gedachtes waar hij profijt van heeft en daarom blijft hij zich zo gedragen."