Ga naar de inhoud
Entertainment

Vervolg op The Last of Us wordt gespreid over meerdere seizoenen

Het tweede seizoen van de populaire serie 'The Last of Us' zal zeker niet het laatste zijn. In een interview met tijdschrift 'GQ' zeggen de makers dat ze van plan zijn meer dan een seizoen te maken om het verhaal van de videogame 'The Last of Us: Part II' te vertellen.

"We gaan niet zeggen hoeveel seizoenen het worden"

Het eerste seizoen van The Last of Us behandelt alle gebeurtenissen in de gelijknamige videogame. Maar het vervolg op de game vertelt een veel groter en complexer verhaal dan zijn voorganger. "Nee, absoluut niet", reageert de producent op de vraag of het tweede seizoen alle gebeurtenissen van het tweede spel omvat. "Het is meer dan een seizoen. We gaan niet zeggen hoeveel seizoenen het worden. Maar meer dan een is feitelijk correct."

Menstruatiecups
lees ook:
Menstruatiecups in de lift na scène in The Last of Us

The Last of Us speelt zich af twintig jaar na de vernietiging van de beschaving door schimmels die mensen besmetten en in een soort zombies veranderen. De hoofdrollen in het eerste seizoen werden gespeeld door Pedro Pascal en Bella Ramsey. De reacties op de eerste afleveringen van de HBO-serie waren zo goed, dat de streamingdienst in januari al een vervolg aankondigde.

The
lees ook:
The Last Of Us overtreft alle verwachtingen, tweede seizoen op komst

Tim Oliehoek: 'The Last of Us is zó goed gedaan'

04:27