Ga naar de inhoud
Entertainment

Australische MAFS voegt omstreden onderdeel toe aan programma

MAFS Australië Beeld © Videoland

Als je graag naar de Australische versie van 'Married at First Sight' kijkt, dan is het je vast weleens opgevallen dat er in de voorgaande seizoenen regelmatig een scheve schaats wordt gereden. Kandidaten gaan er geregeld met de partner van een ander vandoor en dat heeft de makers blijkbaar aan het denken gezet. In het nieuwste seizoen is namelijk een nieuw onderdeel toegevoegd: partnerruil.

"Dit dient geen ander doel dan kijkers krijgen, het uitgangspunt van de serie is verloren"

Dit onderdeel houdt precies in wat de naam al zegt: deelnemers mogen onderling van partner ruilen en niet alleen het weekend doorbrengen met een andere partner, maar ook het bed met ze delen. De kans dat relaties hierdoor op de klippen lopen, is natuurlijk een stuk groter.

MAFS-koppel
Lees ook:
MAFS-koppel Stephan en Patricia na breuk nog niet klaar voor nieuwe liefde

Toch verdedigen de experts van de serie de keuze door te zeggen dat het juist een kans is voor koppels om alles in een ander perspectief te zien en zich verder te verdiepen in hun relatie. Ook zouden ze hiermee buiten hun comfortzone kunnen stappen. Kijkers hebben echter het idee dat de makers vooral een ander doel voor ogen hebben: 'Dit dient geen ander doel dan kijkers krijgen, het uitgangspunt van de serie is verloren', merkt iemand op op social media.

François
Lees ook:
François en Wilfred uit MAFS hebben weinig contact: 'Wel ingelicht over nieuwe liefde'