Ga naar de inhoud
Entertainment

Gigi Hadid geeft inkijkje in co-ouderschap met Zayn Malik

Zayn Malik en Gigi Hadid Beeld © Getty Images

Gigi Hadid (27) doet een boekje open over het co-ouderschap dat ze samen met voormalig One Direction-lid Zayn Malik (30) heeft over dochtertje Khai. Het drukke supermodel moet namelijk flink plannen.

"Het is belangrijk om het geluk van het kind voorop te stellen"

Aan The Sunday Times vertelt Gigi dat ze alleen werkafspraken plant als de tweejarige Khai bij haar vader is. "Dat ze bij beide ouders kan zijn, maakt me heel gelukkig", verklaart ze. Gigi heeft een goede tip voor gescheiden ouders: "Het is belangrijk om het geluk van het kind voorop te stellen."

Gigi
Lees ook:
Gigi Hadid groot fan van Efteling: 'Krijg daar een geluksgevoel'

Gigi merkt dat Khai veel van haar Britse vader heeft overgenomen. "Ze at als baby in mijn buik al Brits eten en nu vindt ze dat nog steeds lekker. Ze zegt sommige woordjes zelfs met een Brits accent, dat vind ik geweldig." Het supermodel is blij dat ze op jonge leeftijd moeder is. "Ik wilde altijd al moeder worden, maar ben er nooit obsessief mee bezig geweest. Het is een zegen dat ik Khai heb gekregen." 

Eerste
Lees ook:
Eerste beelden van Gigi Hadid als co-host van modeprogramma

Gigi en Zayn zijn in 2021, een jaar na de geboorte van Khai, uit elkaar gegaan. Volgens de geruchtenmolen kan Zayn het niet vinden met zijn Nederlandse schoonmoeder Yolanda Hadid. Hij zou haar zelfs gewelddadig te lijf zijn gegaan en hebben gezegd dat ze een 'fucking Nederlandse slet' is. Hiervoor heeft hij een cursus woedebeheersing moeten volgen.