Ga naar de inhoud
Entertainment

Verhuiswagen rijdt in op peperdure auto van Robert Doornbos

Chantal Bles en Robert Doornbos Beeld © ANP

Robert Doornbos (41) start het Formule 1-seizoen met een flinke kater. Zijn eigen peperdure auto is zwaar beschadigd afgevoerd, nadat een verhuiswagen er tegenaan reed. Gelukkig kan de F1-commentator en voormalig autocoureur het lachend navertellen bij Ziggo Sport.

Robert omschrijft hoe hij een belletje kreeg van het beveiligingsteam dat thuis via zijn camera meekijkt. "Die zegt: 'Meneer Doornbos, u heeft een heel klein beetje schade op uw auto'." De man van Chantal Bles blijft kalm. "Dus ik zeg: 'Oh, spiegeltje eraf of zo?'." Als hij de beelden ziet, blijkt de schade wel wat forser te zijn. Een verhuiswagen rijdt in z'n achteruit vol tegen zijn Lamborghini aan. 

Uit de Ziggo Sport-studio klinken kreten van de pijn aan hun ogen. "Van alle auto's die hij kon pakken, pakt-ie die Lamborghini Urus daar in de straat!", aldus Robert. "'U heeft een klein beetje schade aan de auto'", herhaalt Robert de woorden van de beveiliging. "Er zit gewoon een gat in de deur!" 

De auto staat nu bij de schade-expert.  

Skivakantie
Lees ook:
Skivakantie Chantal Bles en Robert Doornbos valt in het water

Alle Formule 1-fans konden zondagmiddag hun geluk weer op, want het nieuwe raceseizoen is officieel van start gegaan. Vanavond blikken we in RTL Boulevard terug op de allereerste race in Bagrijn, die Max Verstappen won.

Robert en Chantal stappen dit jaar in het huwelijksbootje, na een loodzware periode. Het stelt onthult de eerste details over hun grote dag: 

Robert Doornbos en Chantal Bles delen eerste details van langverwachte huwelijksfeest

01:48