Ga naar de inhoud
Entertainment

Dennis Schouten in gezicht gestoken: 'Ineens zat ik onder het bloed'

Beeld © ANP

Dennis Schouten(27) is vrijdagnacht gewond geraakt bij een steekpartij in een bar in Enschede. De Roddelpraat-maker deelt het nieuws via Instagram en toont daarbij zijn gehavende gezicht. Op de foto's is te zien dat hij een flinke snee in zijn wang heeft.

"Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland"

"Ik ben vannacht rond 3:00 uur in mijn gezicht gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede." Volgens Dennis gebeurde het zonder reden. "Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting op onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed", zo schrijft hij. "Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt in Nederland."

Dennis
Lees ook:
Dennis Schouten verklaart depressieve gevoelens: 'Moeder maakte me ziek'

"Ik neem alle risico’s van mijn mening, mijn werk en mijn programma. Maar wat gaat er in je zieke hoofd om als je met een mes de stad in gaat. Ik dank god dat ik niet 5 centimeter hoger ben gestoken, morgen zal ik aangifte doen."

Dennis
Lees ook:
Dennis Schouten open over donkere gedachten: 'Het moet anders'

Dennis heeft besloten om het incident direct in het openbaar te communiceren 'omdat veel mensen dit hebben zien gebeuren'. Hij roept getuigen op zich te melden bij de politie.