Ga naar de inhoud
Entertainment

Opnieuw groot verdriet voor Linda de Mol na overlijden hond

Linda de Mol Beeld © ANP

Het zit Linda de Mol (58) niet mee. Haar hond Beer is overleden. Dat laat Linda's dochter Noa Vahle (23) weten op Instagram.

"Mis je mattie"

'Dag lieve Beer', schrijft Noa op het social mediaplatform. 'Mis je mattie.' De hond is van haar moeder Linda de Mol. De dochter van de televisiekoningin deelt mooie kiekjes van de labrador. Op een van de foto's poseert een jonge Noa met Beer als puppy.

Linda
Lees ook:
Linda samen met Jeroen gespot in Parijs: 'Heb iets uit te zoeken'

Dat de hond van de presentatrice het zo lang heeft uitgehouden is eigenlijk nog een wonder. Haar hond is namelijk een echte veelvraat. In 2020 schrijft Linda in haar column: 'Al meerdere keren zat ik met ’r bij de dierenarts als ze weer eens iets had opgevreten wat voor honden niet best is. Twee ibuprofen uit mijn handtas mét de strip waar ze in zaten. Die roze buitenkant van de pilletjes rook blijkbaar toch lekker.' Ook ijsjes en chocola waren een guilty pleasure voor de labrador. 

Gelukkig kan Linda uithuilen op de schouders van Jeroen Rietbergen. De twee zijn aan het uitzoeken wat ze nog voor elkaar voelen. In de video hieronder zie je daar meer over. 

Kan Linda de Mol carrière voortzetten na eventuele hereniging met Jeroen Rietbergen?

06:32
Noa
Lees ook:
Noa Vahle staat achter Linda de Mol en Jeroen Rietbergen: 'Ik wil dat mijn moeder gelukkig wordt'