Ga naar de inhoud
Entertainment

Douwe Bob: 'Anouk was eerste persoon die de deur niet dichtgooide nadat ik vreemdging'

Douwe Bob, Anouk en hun zoontje Elias Beeld © ANP

De naam van Douwe Bob (30) verschijnt de afgelopen twee jaar drie keer op een geboortekaartje. In mei 2022 wordt zoontje Elias geboren, dochters Bobby Lou (die hij heeft met kunstenares Loes van Delft) en Ziggy komen in december 2021 ter wereld. Toch heeft hij enkel met zijn zoon goed contact, zo vertelt hij in 'Grazia'.

"Met Anouk was het voor het eerst dat een persoon niet de deur dichtgooide nadat ik vreemdging en dat is zo vertederend"

"Ik zie Elias meer, omdat ik met zijn moeder Anouk een gezin vorm", legt de singer-songwriter uit. De zanger en Anouk, bij de aankondiging van de zwangerschap nog zijn ex-vriendin, maar nu zijn verloofde, gaan binnenkort samenwonen. Hiervoor hebben ze altijd een latrelatie gehad. "Ze woont wel bij mij om de hoek en we zijn altijd samen. Op dinsdag is het papadag."

Uit respect naar de andere moeders toe wil hij niet al te veel kwijt. "Als de kids ouder zijn, bouwen we hopelijk ­makkelijker een band op", vervolgt hij. "Het blijft een lastige situatie, maar ik geloof dat liefde uiteindelijk zijn weg vindt. Met alle kids gaat het gelukkig megagoed en ik houd heel veel van ze."

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob toont resultaat van fitnessregime op cover Men's Health

Douwe vraagt zijn Anouk afgelopen december ten huwelijk tijdens een groot feest ter ere van zijn dertigste verjaardag. De liefde die de zanger voor haar voelt is 'puur en grenzeloos'. "Ik had een aantal jaren een heftig en wild leven. Met Anouk was het voor het eerst dat een persoon niet de deur dichtgooide nadat ik vreemdging en dat is zo vertederend", spreekt hij zich verliefd uit.

"Ik realiseer me dat ze beter verdient dan dat ik haar bedrieg. Op een gegeven moment is het genoeg geweest. Ik werd al snel verliefd op Anouk vanwege haar zorgzaamheid. Ze werkt met zwaar geestelijk gehandicapten. Ik vind dat prachtig. En ze is een goede moeder."

Douwe Bob stopt zijn (spier)kracht liever in zijn kinderen: 'Leeft niet meer voor jezelf'

01:39
Douwe
Lees ook:
Douwe Bob ontmoet na jaar tweede dochter voor het eerst: 'Ik heb verzaakt'