Ga naar de inhoud
Entertainment

Zieke Johan Derksen afwezig bij Vandaag Inside

Johan Derksen Beeld © ANP

Slecht nieuws voor de trouwe schare fans van 'Vandaag Inside'. Johan Derksen (74) is niet aanwezig bij de opnames van de SBS-hit vandaag.

De Snor ontbreekt in de vaste line-up van Vandaag Inside. De griep heeft hem de das omgedaan, waardoor Johan vandaag vooral schittert door afwezigheid. Strafrechtadvocaat Job Knoester neemt het stokje van hem over en houdt zijn plek warm. 

Johan
Lees ook:
Johan Derksen stuurt 'stokoude' fan terug naar huis: 'Geen zin in'

Ondanks het moordende uitzendschema van Vandaag Inside en verwante programma's is Johan zelden afwezig. De laatste keer dat hij een telefoontje pleegt om af te zeggen, is alweer een jaar of vier geleden. Door een val loopt Johan destijds een lichte hersenschudding en armbreuk op, om na een week afwezigheid weer terug te keren op zijn vaste plek op de buis. 

Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Johan niet aan het staken is. Samen met zijn tafelgenoten giert hij recent smakelijk om het 'salarisvoorstel' van oud-programmadirecteur en kijkcijferexpert Tina Nijkamp. Volgens Tina zijn de mannen goed voor een salaris van 2,5 miljoen euro per man per jaar. 

Johan
Lees ook:
Johan Derksen gaat door met tv: 'Zolang er geld te verdienen is'

Onlangs onthult Johan in gesprek met Rob Kemps dat hij baalt van zijn imago. 

Johan Derksen baalt van imago: 'Onvriendelijke hork met een grote bek'

00:42