Ga naar de inhoud
Entertainment

Chiara uit Big Brother laat van zich horen na plotseling vertrek

Chiara uit Big Brother Beeld © RTL

Chiara, die gisteren het 'Big Brother'-huis plotseling heeft verlaten, laat nu van zich horen op Instagram. De blondine geeft aan dat ze bij haar familie is.

"Ik ben bij mijn familie; dat is voor mij het belangrijkst"

'Bedankt voor de lieve, betrokken reacties', begint ze in haar Instagram Story. 'Ik ben bij mijn familie; dat is voor mij het belangrijkst.' Waarom Chiara het huis precies heeft verlaten, laat ze vooralsnog in het midden. 'Ik probeer snel bij jullie terug te komen om vragen te beantwoorden. Voor nu veel liefs.'

Chiara
Lees ook:
Chiara moet Big Brother-huis onverwacht verlaten

Chiara krijgt tijdens haar deelname veel kritiek. Zo zou ze veel roddelen en online wordt ze zelfs een slang genoemd. Ook daar lijkt ze nu op te reageren. 'Big Brother is en blijft een spel, vergeet dat niet.' 

Big
Lees ook:
Big Brother-fans regelen vliegtuigje voor Jason: 'Echt bizar'

Gisteren meldde het social media-account van Big Brother het volgende: 'Wegens privéomstandigheden heeft Chiara het huis helaas moeten verlaten.' Waarom de Nederlandse deelneemster precies naar huis moest, werd ook daar niet gemeld. Ook waren de reacties bij het bericht uitgeschakeld, vermoedelijk om negatieve comments te weren. 

De bewoners kregen gisteren na haar vertrek meteen iets te horen van hun medespeler. De laatste woorden van Chiara aan de bewoners zie je hieronder. 

Vertrek van Chiara slaat in als een bom

02:34