Ga naar de inhoud
Entertainment

Chiara moet Big Brother-huis onverwacht verlaten

Chiara uit Big Brother Beeld © RTL

Chiara uit 'Big Brother' heeft het huis noodgedwongen moeten verlaten. Dat laten de programmamakers van de realityshow weten op social media.

"Wegens privéomstandigheden heeft Chiara het huis helaas moeten verlaten"

'Wegens privéomstandigheden heeft Chiara het huis helaas moeten verlaten', schrijven zij in een Instagram-post. Waarom de Nederlandse deelneemster precies naar huis moet, wordt niet gemeld. Ook zijn de reacties bij het bericht uitgeschakeld, vermoedelijk om negatieve comments te weren. 

Inmiddels is er een video gedeeld waarin de Erfenis van Chiara te zien is. Big Brother meldt aan de bewoners dat het leven buiten het huis doorgaat en daar ook verdrietige dingen gebeuren. Bekijk de video hieronder. 

Vertrek van Chiara slaat in als een bom

02:34
Big
Lees ook:
Big Brother-fans regelen vliegtuigje voor Jason: 'Echt bizar'

Chiara is niet een van de originele bewoners van dit seizoen: ze komt middels een secret mission van Chayron het huis binnen. Bij de kijkers is de blondine niet populair. Ze roddelt veel en volgens de fans is ze 'een slang'. Ondanks dat ze bij de vaste kijkers minder populair is, vinden (vooral) de mannelijke bewoners van het Big Brother-huis haar wel interessant:

Jason grijpt zijn kans bij Chiara

01:22
Big
Lees ook:
Big Brother-kijkers zien bewoner Jason struggelen na 'pestgedrag'