Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Kemps liefst morgen met Matthijs van Nieuwkerk in trein naar Parijs

Rob Kemps en Matthijs van Nieuwkerk Beeld © ANP

Rob Kemps (37) wil het liefst morgen in de trein naar Parijs stappen om een nieuw seizoen van 'CHANSONS' te maken. Dat zegt de Snollebollekes-presentator aan tafel bij 'Jinek'.

"In mijn hart hoop ik dat het terugkomt"

Rob Kemps heeft twee seizoenen van de show gemaakt, samen met Matthijs van Nieuwkerk. Matthijs kwam eind 2022 onder vuur te liggen na een publicatie in de Volkskrant over de werkcultuur bij zijn programma DWDD. Sindsdien is hij niet op de televisie te zien.

"CHANSONS was een cadeau. Ik hoop ook dat het terugkomt", zegt Rob daarover. "Dat is natuurlijk allemaal lastig, maar in mijn hart hoop ik dat het terugkomt."

Matthijs
lees ook:
Matthijs van Nieuwkerk werkt mee aan onderzoek naar wangedrag

Rob is van de partij, als Matthijs ook weer het gevoel heeft dat het weer kan. "En iedereen is er ook oké mee. Dan zou ik het liefst morgen in de trein naar Parijs gaan", zegt hij.

Ook vertelt Rob over de negatieve reacties die hij kreeg op zijn interviewprogramma. "Ik vind het leven ook tekort om je daar ook druk over te maken. Natuurlijk is het leuker als je complimentjes krijgt." Toch zou Rob geen 'nee' zeggen tegen een volgend programma vanwege de negatieve reacties. "Je moet iets doen als je het leuk vindt."

Vriendin
lees ook:
Vriendin Matthijs van Nieuwkerk zwijgt op radio over DWDD-ophef

Britt Dekker weet: 'Er komen meer zaken als die van Matthijs van Nieuwkerk aan het licht'

01:47