Ga naar de inhoud
Entertainment

Waylon blikt terug op eerste ontmoeting Bibi: 'Ik laat je nooit meer gaan'

Waylon en Bibi Breijman Beeld © ANP

Het is inmiddels zes jaar geleden dat Bibi Breijman (31) het hart van Waylon (42) weet te veroveren. In het programma 'It Takes Two', waar ze als duo aan elkaar worden gekoppeld, leren de twee tortelduifjes elkaar kennen. Op Instagram blikt Waylon terug op dit moment.

"28-2-17. Kwam je zomaar m’n leven binnenlopen"

Waylon herinnert zich de exacte datum waarop hij zijn grote liefde leert kennen nog. '28-2-17. Kwam je zomaar m’n leven binnenlopen', schrijft hij onder een foto van hen samen op Instagram. Op dit kiekje staan Bibi en Waylon op het podium van It Takes Two. Bibi heeft op dat moment nog wel een relatie met iemand anders. 

Hoewel hun relatie naast alle pieken ook heel wat dalen kent, weet Waylon het zeker: 'Ik laat je nooit meer gaan!'

Waylon
Lees ook:
Waylon move over! Bibi Breijman komt met eigen muziek

Waylon en Bibi hebben inmiddels twee kinderen samen. Tijdens de tweede zwangerschap van Bibi komt via Juichechannel naar buiten dat de zanger vreemdgaat. Waylon bevestigt de overspelgeruchten en verontschuldigt zich meermaals publiekelijk voor zijn daden.

Waylon
Lees ook:
Waylon bedroog Bibi 'uit paniek' door erectieproblemen

Ook in het programma Boerderij van Dorst laat Waylon zich uit over zijn slippertjes. Volgens de zanger ligt het aan het feit dat hij kampt met erectieproblemen.  

Waylon vertelt in Boerderij van Dorst over vreemdgaan: 'Was niet per se chic'

00:50