Ga naar de inhoud
Entertainment

Maxime Meiland moet 'leven omgooien' voor dure villa: 'Geen schoonmaaksters meer'

Maxime Meiland Beeld © SBS/screenshot Chateau Meiland 27 februari

Maxime Meiland (27) en haar man Leroy hebben onlangs een villa met een riant prijskaartje van 2,3 miljoen euro in Noordwijk gekocht. Daar heeft de Meiland-telg, in haar ogen, krom voor moeten liggen. In de eerste aflevering van een nieuw seizoen 'Chateau Meiland' vertelt ze over de consessies.

"De auto moet eruit, geen schoonmaaksters meer, kindjes gaan gewoon naar huis, niet meer naar de buitenschoolse opvang"

“Als het kan, moeten we wel ons leven gaan omgooien", vertelt Maxime over het droomhuis, waar ze inmiddels haar handtekening onder heeft gezet. dat ze destijds op het oog heeft. "Het is zo'n duur huis, bij heel veel dingen moet er een streep doorheen. De auto moet eruit, geen schoonmaaksters meer, kindjes gaan gewoon naar huis, niet meer naar de buitenschoolse opvang."

In groot contrast met zus Montana. "Dit figuur heeft niks. Woont nog in een huurhuis en heeft een balkonnetje van een vierkante meter", zegt ze over zichzelf. Ze staat versteld om de uitgaven van haar familie. Net als kijkers. 'Je eigen kinderen opvangen na school. Heftig', pent een kijker cynisch over Maximes concessies. 'Montana heeft gelijk: wees gewoon tevreden met wat je hebt en smijt eens niet zo met die centen joh!', vindt een andere kijker.

Familie
Lees ook:
Familie Meiland-huishoudster Nadège onder het mes

Hoe moeder Erica over de uitgaven van dochterlief denkt? Nou, die oppert juist ook nog eens om er een hond bij te nemen. 

Kijkers beklagen zich verder over hoe 'gescript' ze Chateau Meiland inmiddels vinden. De spontaniteit en de charme van het programma is weg, luidt de kritiek. Anderen vonden het ouderwets hilarisch.

Chateau Meiland zie je iedere maandag om 20.30 uur bij SBS6 en kun je hier terugkijken.

In het nieuwe seizoen van Chateau Meiland is te zien hoe de familie Meiland een oud pension in Hengelo omtoveren tot Code Rosé, waar ze gasten gaan ontvangen. Zoals we dat van de Meilandjes gewend zijn, gaat de verbouwing niet zonder slag of stoot en gegil en gekrijs:

Martien Meiland trilt van de schrik tijdens verbouwing Code Rosé

01:00
Gemengde
Bekijk ook:
Gemengde reacties op openhartige Maxime Meiland: 'Roept veel vragen op'