Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvie Meis zet de bloemetjes buiten na scheiding

Sylvie Meis Beeld © ANP

In zak en as zitten vanwege de zoveelste liefdesbreuk? Welnee, het lijkt prima te gaan met Sylvie Meis (44), een dag na de aankondiging van haar scheiding. Sterker nog, Syl straalt. Ze rept met geen woord over haar scheiding op haar Instagram-account, maar deelt wel kiekjes van ander mannelijk schoon aan haar arm.

"Ik voel me zo dankbaar voor onze vriendschap"

Sylvie staat er vlak na de scheiding niet alleen voor. Ze zet de bloemetjes buiten in het Mexicaanse Tulum, waar ze gesteund wordt door twee van haar beste vrienden. 'Ik voel me zo dankbaar voor onze vriendschap', schrijft ze onder andere bij de volgende fotoreeks ter ere van de verjaardag van haar goede vriend Andre. 

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis en Niclas Castello gaan scheiden: 'Te verschillend'

Meer vakantiekiekjes: 

Sylvie
Lees ook:
Sylvie Meis betreurt scheiding van Rafael van der Vaart: 'Sommige dingen hadden niet zo gehoeven'

In een gezamenlijk statement laten Sylvie en haar man, kunstenaar Niclas Castello, afgelopen weekend weten dat ze gaan scheiden. Hun modern marriage, zoals Sylvie hun huwelijk eerder noemt, houdt geen stand, omdat hun 'levensstijlen te verschillend' zijn voor een toekomst samen. 

Of de scheiding soepeltjes verloopt? Entertainmentdeskundige Aran Bade verwacht in elk geval niet zo'n dramatische nasleep als na haar huwelijk met Rafael van der Vaart: 

Einde liefdessprookje: 'Jacht op Sylvie Meis is weer geopend'

05:18