Ga naar de inhoud
Entertainment

P!nk doet boekje open over ruzie met Christina Aguilera 

P!nk en Christina Aguilera Beeld © ANP

De Amerikaanse zangeressen P!nk (45) en Christina Aguilera (42) hebben bijna met elkaar gevochten op de set voor de videoclip van het nummer 'Lady Marmalade'. De ruzie, ruim twintig jaar geleden, ging over een stoel. Dat vertelt P!nk als ze te gast is in de talkshow 'Who’s Talking to Chris Wallace'.

"In die tijd waren onze persoonlijkheden geen goede combinatie"

"Ze was boos omdat ik op haar stoel zat. En ze dreigde de hele productie lam te leggen. En ik wist niet eens dat ik op haar stoel zat", aldus P!nk. Volgens de zangeres kwam de ruzie destijds doordat hun persoonlijkheden een slechte match waren. "Niet iedereen hoeft elkaar aardig te vinden en dat is prima. In die tijd waren onze persoonlijkheden geen goede combinatie." Volgens P!nk is het inmiddels al jaren goed tussen haar en Christina.

P!nk
Lees ook:
P!nk weet het zeker: 'Madonna mag me niet door grapje in 2003'

Er gaan al jaren geruchten dat de twee zangeressen bonje met elkaar hadden tijdens de opnames van het nummer Lady Marmalade, waar ook Mýa en rapster Lil' Kim in te horen waren. Hoewel het dus niet boterde tussen Christina en P!nk, wonnen de twee in 2002 wel een Grammy voor beste samenwerking met het nummer.

Vivienne van den Assem sprak P!nk in RTL Boulevard over haar nieuwe album, kinderen en concert op Pinkpop: 

P!nk neemt kinderen mee naar Pinkpop: 'Zó klaar voor'

01:56