Ga naar de inhoud
Entertainment

Marieke Elsinga heeft veel zin om werk bij Qmusic op te pakken

Mattie en Marieke Beeld © ANP

Marieke Elsinga heeft 'heel veel zin' om weer te beginnen bij Qmusic, vertelt de 36-jarige radio- en televisiepresentatrice zaterdag in een video die ze deelt in haar Instagram Story. Marieke presenteert vanaf maandagochtend weer de ochtendshow op de zender.

"Ik ben al vijf maanden weggeweest"

"Aankomende maandagochtend ben ik weer bij Q, om 07.00 uur 's ochtends", zegt de presentatrice. "Echt terug. Heb ik superveel zin in. Ik ben al vijf maanden weggeweest. Is ook lang, maar goed, zo gaat dat met zwangerschapsverlof en dingen voor RTL gedaan natuurlijk de afgelopen weken."

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga begint volgende week weer bij Qmusic

Marieke, die in november beviel van Jip, had haar televisiewerk begin deze maand alweer opgepakt. Dat is 'ook megaleuk', vervolgt ze. "Maar maandag dus weer naar Q, heel veel zin in. Ik heb ze echt gemist."

Marieke
Lees ook:
Marieke Elsinga kan niet geloven dat ze moeder is: 'Surrealistisch'

Medepresentator Mattie Valk maakte deze week al in de uitzending bekend dat Marieke volgende week officieel terugkeert. Marieke insinueerde in een berichtje op Instagram zondag dat zij afgelopen maandag alweer zou terugkeren naar de studio. Dat ging om een eenmalig bezoekje met haar zoontje Jip. Volgende week zal zij de vaste presentatie weer op zich nemen.

Bekijk de voorlopige terugkeer van Marieke bij Q in de video hieronder. 

Marieke Elsinga terug op Qmusic-honk mét baby Jip

03:15