Ga naar de inhoud
Entertainment

Originele cast niet te zien in nieuwe Mean Girls-film

De cast van 'Mean Girls' Beeld © Paramount Pictures

Wie hoopt dat de gloednieuwe 'Mean Girls'-film vol met bekende gezichten zit, vindt dit nieuws misschien niet 'so fetch'. Hoewel actrice en komiek Tina Fey (52) - die wederom voor het script zorgt - terugkeert als wiskundelerares Ms. Norbury, zal de rest van de originele cast niet terugkeren.

"Paramount heeft geen respect gehad voor wat ze waard zijn"

Lacey Chabert, Rachel McAdams, Lindsay Lohan en Amanda Seyfried zijn naar verluidt allemaal bereid om te verschijnen in de nieuwe versie van de cultfilm, maar volgens Page Six zijn de onderhandelingen vastgelopen omdat filmstudio Paramount de actrices een 'respectloos' aanbod zou hebben gedaan.

"Paramount Pictures wil de dames niet betalen wat ze waard zijn", aldus een bron. "Alle vier de dames waren bereid om terug te komen, maar Paramount heeft geen respect gehad voor wat ze waard zijn. (…) Op dit moment zijn de onderhandelingen vastgelopen."

Jamie
Lees ook:
Jamie Lee Curtis wil niets liever dan nieuw project met Lindsay Lohan

Wie we wel terugzien is Tim Meadows als conrector Duvall. Reneé Rapp, die momenteel te zien is in The Sex Lives of College Girls van HBO Max, is gecast als Regina George. Een personage waar ze maar al te bekend mee is, want de actrice speelt eerder al de rol in de gelijknamige Broadway-musical. Angourie Rice neemt het stokje over van Lindsay Lohan en speel Cady Heron. De rol van Janis Ian, Cady's beste vriend, wordt gespeeld door Auli'i Cravalho. Jaquel Spivey speelt Damien. Chris Briney, van de Amazon Prime-hit The Summer I Turned Pretty, speelt mee als Cady's vriend, Aaron Samuels.

Mean
Lees ook:
Mean Girls-actrice Lacey Chabert in rouw na overlijden zus

Mean Girls gaat over Cady, een tienermeisje dat opgroeit in Afrika en naar de VS verhuist. Op school moet ze leren omgaan met de hiërarchie die onder de tieners bestaat. Bij wijze van experiment nemen de 'Plastics', de populairste meiden op school, Cady onder hun hoede, met alle gevolgen van dien. De film is in 2004 een flinke hit en heeft vooral achteraf de status gekregen van klassieker in het tienergenre.

Nieuwe kerstfilm met Lindsay Lohan ‘heel slecht’

03:52
Mean
Lees ook:
Mean Girls-acteur Jonathan Bennett gaat trouwen