Ga naar de inhoud
Entertainment

Bonnie St. Claire zingt samen met zus sterren van de hemel in DNA Singers

Bonnie St. Claire en zus in DNA Singers Beeld © RTL/Videoland

Bonnie St. Claire (73) duikt donderdagavond op in de laatste aflevering van 'DNA Singers'. Nog voordat de zangeres het podium betreedt, is het echter haar zus die de show steelt.

"Zus, ik vind dat je je er zo goed doorheen hebt geslagen" 

De 74-jarige Fenny mag als derde familielid van de avond een optreden geven aan het publiek. Het is aan het panel, bestaande uit Dave von Raven, Soy Kroon en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Jaap Reesema , om te raden van welke bekende zanger of zangeres Fenny familie is. Met het nummer 'Memory' van Barbara Streisland pakt Fenny het panel helemaal in. Ze krijgt dan ook een staande ovatie. "Je hebt het super gedaan. Mooi geluid", zegt Dave. Ook Jeroen is geraakt door haar stem: "Het is zo kwetsbaar en zo mooi. (...) Echt heel goed gedaan." 

Kleindochter
Lees ook:
Kleindochter in DNA Singers wist niet dat ze bekende oma heeft

Wanneer het tijd is om te raden van wie Fenny familie is, laten Jeroen en Soy blijken het toch heel moeilijk te vinden. "We dachten misschien Simone Kleinsma's zus", zegt Soy. Jeroen denkt zelfs dat Fenny familie is van iemand van BZN. Jaap denkt echter dat Fenny familie zou kunnen zijn van Willeke Alberti. "Ik vond het ook nog ergens lijken op Karin Bloemen", zegt hij vervolgens. Dave zet al zijn kaarten toch in op Bonnie St. Claire. Als grote fan van de zangeres weet hij het namelijk zeker. 

Silhouet
Lees ook:
Silhouet geeft beroemd familielid in DNA Singers meteen weg

Al gauw blijkt dat Dave inderdaad gelijk heeft, want aan het einde van de aflevering is het Bonnie dat achter de mysterieuze muur tevoorschijn komt. Bonnie vindt het fantastisch om haar zus te zien schitteren op het podium. De zangeres laat weten vooral heel erg trots op haar te zijn: "Dit heeft ze nog nooit meegemaakt. (...) Ik ken dat gevoel als je voor het eerst op tv komt en zo. Daar word je zo immens nerveus van. Zus, ik vind dat je je er zo goed doorheen hebt geslagen." 

DNA Singers is terug te kijken bij Videoland. 

Déze BN’ers geven spectaculaire show weg met familielid

01:57