Ga naar de inhoud
Entertainment

Zó sloeg de vonk over tussen Bertrie en Dorian bij GTST

Bertrie en Dorian Beeld © ANP

Bertrie Wierenga (33) en Dorian Bindels (30) leren elkaar kennen op de set van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' en zijn inmiddels al een tijdje een setje. In een interview met 'De Telegraaf' doet Bertrie uit de doeken hoe de vonk tussen de twee is overgeslagen én wat het geheim is van hun relatie.

"Trouwen, kinderen krijgen, met hem wil ik dat allemaal doen"

Bertrie, die in 2019 haar opwachting maakt in GTST als Shanti Vening, legt uit dat er aan het begin eigenlijk nog weinig aan de hand is. "Eerst waren we collega’s die een beetje langs elkaar heen leefden, dat groeide uit tot vrienden." De twee hebben het hartstikke gezellig met elkaar en gaan steeds vaker leuke dingen doen samen. 

Dit
Lees ook:
Dit is waarom Dorian Bindels de droomman is van Bertrie Wierenga

Volgens Bertrie begint er op een gegeven moment bij hen allebei wat te broeien, maar is het Dorian die uiteindelijk de stoute schoenen aantrekt. "Op een dag zei hij tegen me: 'Verdikkeme, ik ben verliefd. Wat doen we hier nu mee?' Vanaf dat moment was het raak en hebben we elkaar niet meer losgelaten.'"

GTST-ster
Lees ook:
GTST-ster Bertrie Wierenga wil graag kinderen met grote liefde Dorian Bindels

Twijfels over hun relatie heeft ze niet. "Dorian is het voor mij. Trouwen, kinderen krijgen, met hem wil ik dat allemaal doen. Het feit dat hij uit Rotterdam komt en ik uit Leeuwarden helpt daar wel bij. In beide steden zijn mensen vrij direct en nuchter, dus dat komt goed overeen. Net als onze droge humor trouwens. We weten wat we aan elkaar hebben en kunnen daarop vertrouwen. Inmiddels wonen we al een tijdje samen en zijn we hartstikke blij."

Dorian heeft vorig jaar GTST verlaten, maar kijkt met veel plezier terug op zijn soap-avontuur. En dat heeft natuurlijk ook alles te maken met Bertrie:

Dorian Bindels kijkt dankbaar terug op zijn GTST-avontuur: ‘Liefde van mijn leven hier ontmoet’

01:54