Ga naar de inhoud
Entertainment

Carnavalsfoto verklapt volgens kijkers breuk van MAFS-koppels

Maarten Richelle MAFS Beeld © RTL

Carnaval is ook geliefd onder de deelnemers van 'Married at First Sight'. Oude en nieuwe kandidaten strijken samen in het Brabantse feestgedruis, maar de foto's die ze van hun 'MAFS'-uitje delen, zorgen voor een hoop speculatie...

"Gezellig. Allemaal single dus?"

Het zorgt bij kijkers wellicht voor kortsluiting om de gezichten uit verschillende seizoenen van Married at First Sight zo bij elkaar te zien. Zo prijken op één foto Antoine, Astrid en Birgitte uit seizoen zeven en Paula, Nicole, Patricia en Richelle uit seizoen acht. Wie op een andere foto ook van de partij blijkt te zijn, is Martijn. Kijk je het huidige seizoen, dan weet je dat de match van Nicole en Martijn al tijdens hun huwelijksreis finaal mislukt.

Opvallende aanwezigen én afwezigen, valt de kijkers op. Die trekken daarom een aantal conclusies.

Jawel:
Lees ook:
Jawel: óók Patricia uit MAFS zocht al eerder de liefde op tv

'Gezellig. Allemaal single dus?' schrijft een kijker onder de foto met Martijn. 'Dus Patricia en Richelle zijn ook niet meer bij hun MAFS-match', concludeert iemand, omdat Stephan en Maarten niet op de kiekjes staan. Anderen vragen zich hardop af waarom je niet zonder je partner zou kunnen feesten en menen dat dit niks hoeft te zeggen over hun huidige relatiestatus. 

Andere kijkers hopen een mogelijke match tussen twee kandidaten van het nieuwste seizoen te zien. 'Wie weet komt de klik wel tussen Paula en Martijn. Misschien matchen die beter bij elkaar.'

Eveline
Bekijk ook:
Eveline blijft geloven in MAFS-huwelijk Remco en Paula: 'Wonderen zijn de wereld nog niet uit'

Nog een deelnemer uit MAFS die de Brabantse gezelligheid opzoekt, is de als Griekse god verklede Rein. Hij is niet met andere de realitysterren, maar 'gewoon' met zijn vrienden. 

Weinig
Lees ook:
Weinig vertrouwen in toekomst François en Wilfred: 'Alleen maatjes'

Rein wordt in 2019 gematcht aan Danny. De twee hebben inmiddels geen contact meer met elkaar, vertelt Rein in de RTL Boulevard-reeks Married at First Sight: Een ErvaRING Rijker. Ook geeft hij aan met welke kandidaat uit het huidige seizoen hij wel had willen trouwen.

Rein van MAFS had willen trouwen met François: ‘Mooi persoon’

07:51