Ga naar de inhoud
Entertainment

P!NK werd verteld dat carrière voorbij zou zijn met kinderen

Beeld © ANP

P!NK (43) werd verteld dat haar carrière 'voorbij zou zijn' als ze kinderen zou krijgen. Dat vertelde de Amerikaanse zangeres, die twee kinderen heeft van 11 en 6 jaar, aan het radiostation Apple Music 1.

"Natuurlijk zijn we allemaal veel complexer dan dat"

"Iedereen zei tegen me: als je nu kinderen krijgt, dan is je carrière voorbij", zei de zangeres, bekend van nummers als Get The Party Started en Just Give Me a Reason. Ze heeft het idee dat mensen denken dat ze is zoals in sommige van haar liedjes, een 'boze' vrouw. "Natuurlijk zijn we allemaal veel complexer dan dat."

Toen ze kinderen kreeg, heeft dat haar 'zachter' gemaakt voor de wereld, vervolgde P!NK. "En ik denk dat mijn carrière toen begon. Ik bedoel, ik heb daarvoor al veel gedaan, maar ik denk dat ik mezelf toen pas echt begon te begrijpen en de wereld en mijn plaats daarin."

Zangeres
Lees ook:
Zangeres P!nk bevestigd als eerste headliner voor Pinkpop 2023

Ze wist al langer dat ze graag kinderen zou willen krijgen. "Een gezin hebben was echt belangrijk voor me omdat mijn gezinsleven als kind verpest was en ik superaanhankelijk en knuffelig en 'goofy' ben. Alleen muziek maken was niet genoeg voor me. Ik was eenzaam."

Bron: ANP/RTL Boulevard
Meer over