Ga naar de inhoud
Entertainment

Jim Bakkum slaapt uit liefde voor zijn jarige vrouw Bettina op zolder

Jim Bakkum en Bettina Holwerda Beeld © ANP

Er is er een jarig, hoera, hoera! Dat kun je wel zien dat is... Bettina Holwerda! De musicalster is vandaag 44 lentes jong geworden en schrijft op Instagram zich enorm jarig te voelen. In dezelfde post doet ze een opvallende uitspraak over de huidige slaapplaats van haar man, Jim Bakkum (35).

"Deze chaos hier, mag ik mijn leven noemen"

Bettina wil dolgraag aan haar volgers laten weten hoe gelukkig ze zich mag prijzen met haar gezin en deelt daarom deze vrijdagmorgen een reeks (chaotische) verjaardagskiekjes. 'Man, I’m lucky. So lucky dat ik deze post in het Engels begin. Want deze chaos hier, mag ik mijn leven noemen', schrijft ze.

Bettina
Lees ook:
Bettina Holwerda deelt kracht van relatie met Jim Bakkum

Bettina zelf heeft niet veel met jarig zijn, iets wat niets met ouder worden te maken heeft. Maar omdat haar gezin helemaal opleeft tijdens haar verjaardag, zet de zangeres haar beste verjaardagsbeentje voor. Haar hele familie haalt dan ook álles uit de kast om haar jarig te laten voelen. Zo slaapt manlief Jim speciaal op zolder omdat hij er 'om een bepaalde reden vroeg uit moet' en niet wil dat ze wakker wordt van hem.

Ze vervolgt: ''Mensen die op Instagram posten dat ze jarig zijn, vind ik zo triest' las ik vorige week ergens. Nee joh! Weet je hoe mooi het is om jezelf en het leven te vieren! En om even mijn middelste kind te quoten: 'In m’n klas dachten ze dat je 28 was, maar wel met make-up op.' Dus. Hieperdepiep hoeraaaaaa!! Ik mag jarig zijn!'

Jim Bakkum grapt: 'Bettina is thuis een slappe hap'

02:14
Bettina
Lees ook:
Bettina en Jim brengen de feestdagen door in een 'putlucht'