Ga naar de inhoud
Entertainment

Kenneth Herdigein maakt feestelijke comeback in GTST

Kenneth Herdigein als Stanley in GTST Beeld © RTL

Kijkers van 'Goede Tijden, Slechte Tijden' zien donderdagavond een oude bekende verschijnen in Meerdijk. Bing (Everon Jackson Hooi, 40) krijgt op zijn veertigste verjaardag een grote verrassing: niemand minder dan zijn vader, Stanley Mauritius (Kenneth Herdigein, 63), staat plotseling voor zijn neus. Om even later zijn oprechte excuses aan te bieden.

"Ik ben niet bepaald een ideale vader geweest"

"Ik kan je veertigste verjaardag toch niet missen?", zegt Stanley stralend tegen zijn jarige zoon, nadat hij het Surinaamse verjaardagslied A di mi yere yu friyari zingt. 

Na het verrassingsfeestje in De Koning hebben vader en zoon onder het genot van een glaasje whisky een goed gesprek op de bank. "Ik had er voor je moeten zijn toen, met je been", zegt Stanley, verwijzend naar de beenamputatie die Bing twee jaar geleden onderging. "Ik ben niet bepaald een ideale vader geweest voor je. Dat doe jij stukken beter, zoon. Je hebt er nu natuurlijk geen zak meer aan, maar ik ben ongelooflijk trots op je." 

Je de terugkeer van Kenneth, ofwel Stanley, hieronder bekijken:

Bing wordt verrast met zeer bijzonder verjaardagscadeau

01:05
Toprak
Lees ook:
Toprak Yalçiner over tijd in GTST: 'Als actrice had je niet veel te zeggen'

Kenneth Herdigein verschijnt in 2006 voor het eerst in GTST. Op dat moment staat Dorothea, de moeder van Bing, op het punt om te trouwen met Jef. Maar Stanley hoopt nog samen te komen met de moeder van zijn zoon en probeert haar terug te winnen. Tevergeefs.

Twee jaar later, in 2008, maakt Stanley zijn comeback, om een jaar later weer te vertrekken. Hij gaat aan de slag op een cruiseschip. Nu, maar liefst vijftien jaar later, is de pretletter weer terug. In de maandtrailer is onlangs al te zien dat het erop lijkt dat hij hier ook voor de liefde is. Je zou het misschien haast vergeten, maar Stanley heeft eerder een kortstondige fling met Laura (Jette van der Meij). Is-ie hier om haar terug te winnen en betekent dat bonje met Henk (Johnny Kraaijkamp jr.)?

GTST is elke maandag tot en met vrijdag te zien op RTL 4 en vooruit te kijken bij Videoland.

Rol
Bekijk ook:
Rol in GTST stond op bucketlist van Rian Gerritsen
Bron: RTL Boulevard
Meer over