Ga naar de inhoud
Entertainment

Management NAMAM heeft Lil Kleine nooit laten vallen: 'Integendeel'

Lil Kleine Beeld © ANP

Managementbureau NAMAM heeft Lil Kleine (28) 'nooit laten vallen'. Dat laat een woordvoerder weten aan het ANP. "Integendeel: we zijn hem in de moeilijkste periode van zijn leven, afgelopen jaar dus, juist op persoonlijk vlak blijven steunen."

"We zijn hem in de moeilijkste periode van zijn leven (...) blijven steunen"

Eerder verwijderde het bedrijf de rapper, die Jorik Scholten heet, van de website, maar daar is hij nu weer te vinden. Zijn ex, Jaimie Vaes, is niet teruggekeerd op de site. Zij vertelde eerder dat zij heeft gebroken met NAMAM, omdat zij het gevoel had dat het bureau de belangen van Jorik Scholten boven haar belangen stelde. Het koppel is uit elkaar na een aantal incidenten waarbij de artiest Jaimie Vaes zou hebben mishandeld.

Lil
Lees ook:
Lil Kleine was bang support van fans te verliezen: 'Veel gebeurd'

"Dat Jorik terug is op de website heeft ermee te maken dat Jorik nu langzaam na een jaar van afwezigheid weer aan het terugkomen is qua muzikale carrière", aldus de zegsman. "En dat het voor hem derhalve nu weer zinvol is om zijn artistieke aanwezigheid te gaan promoten."

Lil
Lees ook:
Lil Kleine doorbreekt stilte: 'Zal nooit de ideale schoonzoon zijn'

Het onderzoek van het Openbaar Ministerie tegen Lil Kleine loopt nog. Jaimie Vaes heeft vanwege de incidenten aangifte tegen de rapper gedaan.