Ga naar de inhoud
Entertainment

Deze films en series verschijnen rond en op Valentijnsdag op Netflix

Still uit Netflix-serie In Love All Over Again Beeld © Carla Oset/Netflix

Of je nou verliefd, verloofd, getrouwd of vrijgezel bent: van deze films en series die vanaf deze week of exact op Valentijnsdag op Netflix staan, krijg je geheid vlinders in je buik. Waar ga jij, in goed gezelschap of vrijgezellig, naar kijken?

Love to Hate You 

In deze Koreaanse serie worden advocate Mi-ran en de wereldberoemde acteur Kang-ho gedwongen om met elkaar te daten. Met de een die niet graag van mannen verliest en de ander die vrouwen standaard wantrouwt, laat het zich bijna raden hoe dit uitpakt...

Love is Blind: After the Altar seizoen 3

Hoe gaat het met de koppels uit het afgelopen seizoen van deze spraakmakende datingshow, een jaar na hun grote beslissing om te trouwen of single te blijven? 

Hoe
Lees ook:
Hoe is het een jaar na de opnames met de koppels uit Love is Blind?

In Love All Over Again (Todas las veces que nos enamoramos)

Al aan het begin van deze Spaanse dramaserie wordt duidelijk dat hoofdrolspelers Irene en Julio een turbulente liefdesrelatie tegemoetgaan. Ze worden verliefd, gaan uit elkaar en proberen het opnieuw. Wat gebeurt er toch steeds en krijgen ze uiteindelijk samen een happy end? 

A Sunday Affair 

Smul je van gecompliceerde liefdesverhalen? Dan mag deze film op Valentijnsdag niet in de kijklijst ontbreken. De loyaliteit van beste vriendinnen Uche en Toyin wordt op de proef gesteld wanneer ze ontdekken dat ze verliefd zijn geworden op dezelfde gecompliceerde man...

Fabiola
Bekijk ook:
Fabiola Volkers geeft tipje van de sluier van First Dates-avontuur

Perfect Match

De populairste realitykoppels van Netflix strijden in deze Amerikaanse datingwedstrijd om de titel 'perfecte match'. Daarbij kunnen ze andere matches maken of breken. Drama gegarandeerd dus. Welk koppel wint het spel van strategie en verleiding? 

Eva Lasting (La Primera Vez)

Wordt het nachtwerk op Valentijnsdag? Dan pik je misschien ook de serie Eva Lasting mee, die vanaf 15 februari op de streamingdienst te zien is. Een mysterieus tienermeisje arriveert op een jongensschool tijdens de jaren zeventig in Colombia. Terwijl ze stereotypen doorbreekt, breekt ze gaandeweg ook de nodige regels en een paar harten. Helaas voor de kijkers die de taal niet spreken is er alleen nog een Spaanstalige trailer beschikbaar:

Nieuw
Lees ook:
Nieuw seizoen You helemaal gezien? Op déze datum verschijnt deel 2

Sinds 9 februari staat het vierde seizoen van You op Netflix. Wil je horror én romantiek? Dan is het een absolute aanrader. We spraken acteur Penn Badgley, die de hoofdrol van Joe speelt: 

Joe uit hit-serie You begint een nieuw leven in Europa in vierde seizoen: ‘In Nederland zou leuk zijn’

01:50