Ga naar de inhoud
Entertainment

Regisseur James Cameron verrast Nederlander die Avatar 2 100 keer ziet

James Cameron en Jon Landau Beeld © ANP

De Tilburgse Rick Pratjé is vrijdag verrast met een videoboodschap van regisseur James Cameron (68), omdat hij voor de honderdste keer de film 'Avatar: The Way of Water' bezoekt in de bioscoop. Ook Jon Landau (62), producent van de film, spreekt wat in.

"Ik vond Avatar: The Way Of Water meteen al een fantastische film en ik had ‘m binnen no-time al 20 keer gezien"

De Avatar-fan krijgt ook nog een oorkonde, voor het bereiken van deze prestatie. De film duurt 3 uur en 12 minuten, wat betekent dat Rick in totaal 13,5 dag in de bioscoop heeft doorgebracht. Hij ziet de films allemaal in Pathé-bioscopen in Tilburg. In Januari wordt hij al verrast met een oorkonde omdat hij de film vijftig keer ziet.

Magic
Lees ook:
Magic Mike stoot Avatar van eerste plek in de bioscoop

"Ik vond Avatar: The Way Of Water meteen al een fantastische film en ik had ‘m binnen no-time al 20 keer gezien. Vanuit daar is de uitdaging ontstaan om deze film 50 keer en uiteindelijk 100 keer te zien", legt Rick uit. Nog steeds krijgt de man geen genoeg van de film. "En ik blijf maar nieuwe details ontdekken."

Ook Avatar 2 is genieten geblazen: 'Zelfde gevoel als eerste film'

05:59
Acteur
Lees ook:
Acteur Vin Diesel tóch niet te zien in Avatar-sequels

Dat Rick een videoboodschap heeft mogen ontvangen, is een grote verrassing voor hem. "Ik voel me helemaal vereerd! Ik kijk nu al enorm uit naar Avatar 3 en 4."