Ga naar de inhoud
Entertainment

Lil Kleine was bang support van fans te verliezen: 'Veel gebeurd'

Lil Kleine Beeld © ANP

Lil Kleine (28) is bang geweest om de support van zijn fans te verliezen. Dat vertelt hij in gesprek met Boef (29) in een livevideo op Instagram.

"Iedereen maakt fouten"

De twee rappers komen vandaag met een nieuwe track en delen shoutouts aan alles en iedereen uit, zo ook aan de fans. "Dat zeg ik je wel eerlijk, als je zegt: was je zenuwachtig? Het deed me heel goed om te zien dat toen ik die post deed, met dat statement erbij en die foto met jou, dat ik heel veel goede reacties kreeg", vertelt Lil Kleine. 

Lil
Lees ook:
Lil Kleine in nieuwe rap over Jaimie Vaes: 'Zet je uit mijn gedachten'

Lil Kleine heeft altijd veel support van zijn fans gehad. Maar na alles wat er over hem en zijn ex Jaimie Vaes in de media verschijnt, is hij er niet zeker van of hij nog steeds gesteund wordt door zijn achterban. "Je gaat er wel van uit, omdat het altijd zo was. Maar toch, omdat er veel is gebeurd, ga je je dat wel afvragen." Boef steunt zijn duetpartner. "We zijn mensen, bro. Iedereen maakt fouten. (...) Fouten zijn er om van te leren, om door te gaan en jezelf te verbeteren." Daarop antwoordt Lil Kleine: "Je hebt gelijk."

Lil Kleine brengt nieuwe muziek uit, maar gaat het over Jaimie Vaes?

00:50
Lil
Lees ook:
Lil Kleine doorbreekt stilte: 'Zal nooit de ideale schoonzoon zijn'