Ga naar de inhoud
Entertainment

Lil Kleine in nieuwe rap over Jaimie Vaes: 'Zet je uit mijn gedachten'

Lil Kleine Beeld © ANP

Lil Kleine (28) wil de situatie met zijn ex Jaime Vaes (33) achter zich laten. "Iemand anders moet je pijn verzachten want ik zet je bij dezen uit mijn gedachten", rapt hij in het vrijdag verschenen nummer 'Herinnering' dat hij samen met Boef (29) heeft gemaakt.

"Ik zeg je eerlijk, ik voel me zo geknakt"

De rapper, die door Jaimie wordt beschuldigd van mishandeling, heeft het in het lied ook over het feit dat hij een tijd zijn zoon niet heeft mogen zien. Ook rapt Lil Kleine dat Jaimie 'met een gozer' was toen hij vorig jaar vastzat nadat hij was opgepakt. "Ik zeg je eerlijk, ik voel me zo geknakt." Maar daar is hij naar eigen zeggen niet boos over. "Nee, ik sta boven dat", zingt hij.

Lil
Lees ook:
Lil Kleine doorbreekt stilte: 'Zal nooit de ideale schoonzoon zijn'

Het is de eerste keer dat de rapper wat dieper ingaat op de problemen met zijn ex, maar over de vermeende mishandeling heeft hij het niet. In de aankondiging van het nummer op Instagram sprak hij wel van een relatie waarin 'het slechtste' bij hen beiden naar boven kwam.

Jaimie
Lees ook:
Jaimie Vaes hield zoon niet weg bij Lil Kleine: 'Hoop dat ze een gezonde band krijgen'

Het onderzoek van het Openbaar Ministerie tegen Lil Kleine loopt nog. Jaimie heeft aangifte tegen de rapper gedaan. Namam, zijn management, was de afgelopen weken niet bereikbaar voor commentaar over de kwestie.

Rob is niet tevreden met verhaal Lil Kleine: 'Lange weg te gaan'

03:40